tiistai 4. elokuuta 2009

Synnöve soisi olevansa niin kuin muutkin ihmiset. Hän sanoo joo, kun keskustelukumppani väittää kaiken olevan hyvin silloin kun ihminen haluaa auttaa muita. Hän ilahtuu jokaisesta kehusta ja pahoittaa mielensä, jos kukaan kuuntelijoista ei näytä olevan samalla aaltopituudella hänen kanssaan. Hän pelkää aiheuttavansa pahennusta kömpelöllä käytöksellään.

Kustaa soisi seisovansa omilla jaloillaan kaatumatta muitten tönäisyistä ja ylpistymättä kehuista. Hän nauttii seurasta jossa voi sanoa mitä mieleen tulee. Hän ilahtuu jokaisesta rehellisestä tilityksestä. Hän pystyy kävelemään korkealla aidanharjalla horjuvan juopon ja häntä alas houkuttelevien ihmisten välistä pysähtymättä ja taakse katsomatta. Hän ilahtuu kieltävästä vastauksesta melkein enemmän kuin myöntyvästä.

Synnöve kaipaa ihmisten seuraa. Hänellä on 80 kaveria Facebookissa. Hän lähettelee viestejä tai soittelee silloin kun siltä tuntuu. Kustaa huokaisee helpotuksesta vierailujen ja viestittelyjen tauottua.

Tänään he kävivät kaksi kaste- ja yhden vihkikeskustelun, lähettivät pari tekstiviestiä ja soittivat viisi puhelua joista kahteen vastattiin.

Ei kommentteja: